Diskuze

Datum 29.11.2009

Vložil IkaV

Titulek Re: Re: Re: Re: záver slávika

Ďakujem... čakám

Datum 29.11.2009

Vložil morgana

Titulek Re: Re: Re: záver slávika

lukki je zlatý chalan, už v noci tam dal niektoré skladby, no s touto bude problém, napísal mi toto:
Jasne ze dam :) len dlhsie isiel Slavik ako mal tak bude komplikovanejsie sa k nej dostat
No a tento song nech mi je odpustené by Thomas ...
https://www.mojemp3.sk/playing.php?id=62658
pošlem Ti link ak sa záverečná pieseň objaví :-)))

Datum 29.11.2009

Vložil IkaV

Titulek Re: Re: záver slávika

ak budeš vedieť kde a pod čím hľadať, daj mi vedieť. Ďakujem.

Datum 28.11.2009

Vložil morgana

Titulek Re: záver slávika

Super, verím, že lukki nesklame a zajtra to budeme mať na mp3 ...

Datum 28.11.2009

Vložil IkaV

Titulek záver slávika

... tak na ten som sa tešila. Škoda, že tam niektorí jačali v hľadisku... takže som si to nemohla vychutnať. Ale s Markétkou vám to pekne ladilo.
To najlepšie bolo na záver. Dúfam, že to bude niekde, kde si to môžem vychutnať. Thomas bol super. Krásne sa usmieval.

Datum 28.11.2009

Vložil morgana

Titulek Re: Re: Re: nemám slov... toto musíte vidieť

IkaV si zlatíčko, že máš takú trpezlivosť a podala si pekné vysvetlenie na stránke
https://superstarcz.nova.cz/clanek/soutezici/thomas-puskailer.html tým ktorí nechápu alebo sú jednoducho zlí. Ja na tú stránku nemám už .... :-D

Datum 25.11.2009

Vložil IkaV

Titulek Re: Re: nemám slov... toto musíte vidieť

... no ľudia sú taký všelijaký. Ale veľakrát je to iba psychický teror. Domča ešte okrem toho má problém s tlakom... tak sa nečudujem, že toho má dosť. Thomas je teda na tom oveľa lepšie. On sa určite ubráni... zatiaľ ho iba urážajú...

Datum 25.11.2009

Vložil morgana

Titulek Re: nemám slov... toto musíte vidieť

Teší ma aj takáto Thomasova spolupatričnosť so Slovenskom a čo sa týka nevraživcov tak je v porovnaní s Dominikou je na tom Thomas dobre, tej niekto vyhráža, že ju zabije, na autogramiáde v Brne odpadla od strachu...

Datum 24.11.2009

Vložil IkaV

Titulek nemám slov... toto musíte vidieť

www.cas.sk/clanok/140145/video-leona-senkova-na-nahravani-takmer-skolabovala.html ... tak toto bude na Slávikovi. Thomas a slovenská pieseň... noooo.... tak toto bolo fakt dosť dobré. Teším sa teda na sobotu :)

Datum 28.11.2009

Vložil morgana

Titulek Re: Re: Re: ale...

... IkaV, no na mňa pôsobí vždy rovnako pozitívne, nielen v tento pondelok :-). na scéne pôsobí neuveriteľne dobre ... Vnímam ho ako Apolóna, kedykoľvek sa zjaví vždy zažiari, nie preto, že má dokonalý telesný zjav, mimoriadne krásny chrup, ale preto, že sa usmieva a napriek všetkým danostiam, úžasnej charizme, je veľmi skromný a hlavne prirodzený.

Anketa

Jaký máte názor na Thomase?

Celkový počet hlasů: 352